Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål om vores leverancer, sikkerhed, logistik og praktiske forhold. Har du brug for noget mere specifikt, står vi selvfølgelig klar til at hjælpe.
Vores base ligger i Hvidovre, men vi udfører arrangementer på både store og små byggepladser over hele landet.
Men vi er vant til korte deadlines i byggebranchen og gør altid vores bedste for at hjælpe – også med kort varsel.
Det afhænger af arrangementet, men som udgangspunkt har vi brug for:
- Et møde af ca 1 times varighed inden tilbud kan gives
- Et egnet område at opstille telte og udstyr på
- Adgangsvej til pladsen
- Strøm ved behov (vi kan også medbringe generator)
- Vi ønsker som udgangspunkt altid at vurdere området inden arrangementet.
Opsætning og nedtagning sker samme dag, og vi rydder altid grundigt op efter arrangementet.
Vi følger alle gældende adgangskrav, procedurer og instruktioner fra byggeledelsen.
Alt forplejning produceres så vidt muligt i vores eget industrikøkken, og vores kok er altid klar på nye udfordringer.
Skal du have pølser, flæskestegssandwich eller bøfsandwich til håndværkerne i frokostpausen?
Tapas eller anden let anretning til 1. Spadestikket?
Måske en lækker hjemmelavet gullasch suppe på en kold vinterdag?
Kun fantasien sætter grænser.
Så længe vi føler at vi kan stå inde for kvaliteten af det færdige produkt og hastigheden af udleveringen af maden, så er vi altid åbne for forslag.
Uanset deltagerantal er målet det samme: alle skal have fået mad første gang inden for ca. 20 minutter.